(Android/iOS) Lep\u0027s World Z rohkem kõik häkkida
Feb 17, 2022 5:23:05 GMT -8
Post by altradquischelim on Feb 17, 2022 5:23:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kõik häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World Z 2022 version ▞▞▞
Ausalt öeldes on juhtnupud nõmedad. Pole pahandust, aga ma ei nautinud selle mängu mängimist, leps world 1-3 on isegi parem kui see.
jitu
بازی خوبی هست فقط ۲ ستاره کم میدم چون که صدا نداره
achi h
Lõpetasin mängu nädalaga või vähemalt pakutuga. Olin Lepi teose 1, 2 ja 3 lõpetanud enne, kui olin seda mänginud. Sellel mängul on seintelt alla hüppamisel pisut tõrkeid. See tõmbub seinast eemale, kui hüppate, isegi kui te ei taha, et see erinevalt ülejäänud kolmest teeb. See muudab selle pisut keerulisemaks kui ülejäänud kolm, kuid puudub ka lugude jaotis. Usun, et see mäng võib nõuda palju tööd, kuna see ei vasta lepsi maailma 1., 2. ja 3. standarditele.
See mäng on hämmastav, ma veetsin seda mängu mängides 4 tundi, see on nii huvitav ja lõbus, ma soovitan alla laadida leps world 1 2 ja 3, et saaksite paremaks saada Ma armastan armastan armastan seda mängu
Mäng on nii halb, nagu see nii halb. Ausalt öeldes kohutav
عالی بود من و برادرم خیلی خیلی دوستش داشتیم اتییؑ؟؟،هن بار
väga tore mäng
love u leps world waste....😠😠
väga lõbus mäng, välja arvatud see, et te ei saa läbida taset 8-10, kuna Bossi tasemel on tõrge ja ta tõuseb lihtsalt seinte vahele ja jääb sinna, kus te ei jõua teda üldse rünnata ja te jääte sinna kinni.
Lep's World Z આર્કેડ ymln
Kiirus on kiire. Graafika on korras.
Armastan seda mängu nii hämmastavalt, kuid 4. taseme jaoks tahan ma näha võimatumat väljakutset, kuid WOW😚😚😎😘
Mõne keerulise võrguühenduseta mängu tegemine on väga lihtne
Hea rakendus
Ma armastan seda mängu, sest see pole ajastatud, et saaksin võtta kogu aeg, mis mul nii palju õnne vaja on. Mul on ka probleem ühe raske tasemega, kuid suutsin selle läbida!
väga väga halb
Cat Dog Magic Tiles Музика tyc
Tore
Leepra, s maailma z
Seekord laadisin alla leps world z, laadisin alla leps world z, siis leps world 3 ja nüüd on kord z one jaoks.😇😇😇😇🤡🤡👿👾☻🤓🤓🤭
Ma pole seda mängu mänginud, sest öeldakse, et kustutage üks rakendus ja ma ei taha ühtegi rakendust kustutada.
Suurepärane
see oli alguses hea, siis läks natuke tõrkele😈
Cb
See on väga raske, kuid see on ka väga huvitav ja ootamatult saabuvaid zombisid on vähe.
See on väga halb mäng, mida ma kunagi oma elus mängin
Lep's World Z Arcade oca
Okei
Lep's World Z Arkaadmängud aku
väga lahe väga põnev verrryyy kena verrrry keeruline vajab värskendamist vajab rohkem elusid
Põnev mäng
Installisin selle mängu, et jätta 1 tärn
Taset ei saa ületada ilma elu kaotamata! Ja maksmine on vajalik materjalide ostmiseks!!
Parim graafika ja mänguviis
Ma armastan seda mängu, kuid see tase on niiiiiii raske, aga ma teen seda
Mitmikmängu ei olnud, kuigi see ütles, et sul on see olemas. Prügimäng 1 täht
Postita
nii...,...,................................................ .................................................. .nii kena......,........................,..........,.... ............ mängud
Idk mängus on kuu psüühika, kuid omamoodi võluv
Raske mäng ja meeleheitlik mäng
See on nii fantastiline, et ma mängin seda päeval ja öösel, olen tasemel 19-6 +on mängu kogu iseloom 2435 teemanti
Lep's World Z 街機 jbn
selle huvitav
See on lõbus, kuid mõne aja pärast muutub see igavaks ja raskeks
See on üks parimaid platvormi stiilis mänge, mida ma üle väga pika aja mänginud olen! Mulle meeldib kogu Lep's Worldi kollektsioon, kõik mängud on väljakutsuvad, kuid mitte nii väljakutsuvad, et tahaks loobuda, jätkake kogu suurepärast tööd ja lisage sellele kollektsioonile rohkem mänge
Iga kord, kui liigute edasi ja peatute, liigub tegelane ikka natuke ja te surete, kuid siiski hea mäng.